1. Haberler
  2. Gündem
  3. İstanbul Küresel E-İhracat Zirvesi 3-5 Eylül Tarihlerinde Düzenlenecek

İstanbul Küresel E-İhracat Zirvesi 3-5 Eylül Tarihlerinde Düzenlenecek

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İSTANBUL / TEKHA

Ticaret Bakanlığı himayesinde ve Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) organizasyonuyla gerçekleştirilecek İstanbul Küresel E-İhracat Zirvesi (IGEXX 2026), 3-5 Eylül 2026 tarihlerinde İstanbul Haliç Kongre Merkezi’nde kapılarını açıyor.

Ticaret Bakanlığından yapılan açıklamada, dijital ticaretin hızla geliştiği bu dönemde firmaların yeni pazarlara erişimini kolaylaştırmak ve e-ihracat ekosistemini güçlendirmek amacıyla yürütülen çalışmaların kararlılıkla sürdüğü vurgulandı. Bu kapsamda zirvenin ikincisi, sektörün dev isimlerini İstanbul’da buluşturacak.

50’den Fazla Küresel Pazaryeri İhracatçılarla Buluşacak

“Beyond Borders-Sınırların Ötesinde” temasıyla düzenlenen IGEXX 2026; Avrupa, Orta Doğu, Latin Amerika ve Güneydoğu Asya gibi geniş bir coğrafyadaki 50’den fazla uluslararası pazaryeri ile e-ticaret ekosisteminin öncü aktörlerini, Türk üretici ve markalarıyla bir araya getiriyor. 5 binin üzerinde üst düzey katılımcının hedeflendiği organizasyon, yerli firmaların küresel pazar fırsatlarını değerlendirmesine ve yeni iş birlikleri kurmasına zemin hazırlıyor.

Zirvenin resmi açılışı 4 Eylül günü Ticaret Bakanı Ömer Bolat’ın katılımıyla yapılıyor. Program dahilinde 4 ve 5 Eylül tarihlerinde kurulacak dört ayrı sahnede çeşitli paneller, sunumlar ve çalıştaylar gerçekleştirilecek.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
İstanbul Küresel E-İhracat Zirvesi 3-5 Eylül Tarihlerinde Düzenlenecek
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.